Hírek

Nem is voltunk idegesek, \"nem kell lenyugodnunk a\", avagy mégiscsak elismerték, hogy hibáztak! Bár, ezt így nem mondták ki!

Már túl sokat beszéltünk a cégnél "megalakult ÜT VB viselt dolgairól, de soha nem elég, mert mindig előkerülnek furcsa-, vagy furcsának tűnő dolgok.
A véleményemet teszem közzé, tények bemutatásával, annak elemzésével.

részletek

\"Egy nap múlva kiderül...\", avagy szándékos-e a félreinformálás, vagy csak hiba történt az emlékezetben?

Ismét egy Dobi István által közölt cikkre szeretnék reagálni, illetve még pár szót az ÜT és a munkavédelmi képviselő választással kapcsolatban!

részletek

A Választási Bizottsággal kapcsolatos elsőfokű bírósági ítéletéért nem a FDSZ a felelős, avagy kezdjünk már el együttműködni ténylegesen!

A VB megalakításával kapcsolatban az első fokon eljáró Bíróság megállapította, hogy nem volt jogszerű! A SZAKSZ fellebbezett az ítélet ellen, és magyarázkodik!

részletek

Kinek az érdeke az ÜT választás eredményes vagy eredménytelen lebonyolítása? Reagálás a SZAKSZ cikkére, ismét!

Csak megismételni tudok olyan objektív dolgokat, melyeket már említettem, de valamilyen okból ezeket soha nem veszi figyelembe a SZAKSZ elnöke és nem igazán vesz figyelembe a pécsi képviselete.

részletek

Ismét megjelent a SZAKSZ honlapján egy cikk, mely félrevezető lehet, legalábbis nem pontosan tájékoztatja a munkavállalókat!

Szinte már kötelező jelleggel pontosítom a SZAKSZ cikkét, mert úgy érzem, szükség van rá a dolgozók pontosabb tájékoztatása érdekében!

részletek

Hosszú távon biztos hogy az igazság a nyerő! Ismét egy válasz,csak a teljes körű tájékoztatásért!

Ismét megjelent a SZAKSZ honlapján egy cikk, ami némi kiegészítésre szorul. Persze csak azért, mert az éremnek is (minimum) két oldala van!

részletek

Reagálás a SZAKSZ \"Választási Bizottság alakult a Tüke Busz Zrt-nél\" című írására

Sajnos ez a cikk is több olyan dolgot állít, ami mindenképp tisztázásra szorul, persze az előzményeket is ismertetve.

részletek

Válasz a SZAKSZ 2018. június 4-én kelt levelére!

Érdekes levél született részükről amire mindenképp reagálnom kell, csak a tisztánlátás végett!

részletek

Válasz a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet levelére

Soha nem voltam hajlandó nyilvánosan vitatkozni egyetlen szakszervezettel sem! Most is csak azért teszem, mert a SZAKSZ megjelentetett egy cikket, amely féligazságokon, csúsztatásokon és valótlan állításokon nyugszik! És az ilyen magatartások ellen - állítólag- a SZAKSZ keményen harcol! És közben saját maga is használja!

részletek

Béruniót Magyarországon is!

Mert ez a dolgozók és ez az ország érdeke is! Szkeptikusok kíméljenek, de mindenképp szavazzanak! Nagyon fontos, mert hosszútávú hatása lesz az életkörülményekre.

részletek