Béruniót Magyarországon is!

Mert ez a dolgozók és ez az ország érdeke is! Szkeptikusok kíméljenek, de mindenképp szavazzanak! Nagyon fontos, mert hosszútávú hatása lesz az életkörülményekre.

Már többször kértem mindenkit arra, hogy a saját és családja érdekében álljon azon kezdeményezés mellé, ami megpróbálja egy szintre hozni a jövedelmeket az EU- belül.

Nyolc ország összefogásával indult el ez a kezdeményezés, mert ezek az országok felismerték-, és meg is tudták fogalmazni azt, milyen hatalmas probléma az, hogy a képzett szakemberek elhagyják országukat a jobb megélhetés reményében. De hatalmas űrt hagynak a hátuk mögött, mert egyre kevesebb jó szakember marad az országban, ami már jól látható problémákat okoz akár a szakmánkon belül is. Nem beszélve az egészségügyről, és más nagyon fontos szakmákról. Iszonyúan nyomasztó nálunk is a munkaerőhiány, lassan már vadászni kell a jó szakmunkásokat.

Már a magyar politikusok zöme is felismerte azt, hogy kb. 10 év múlva ez a kivándorlás súlyos gazdasági problémákhoz vezethet, egyesek szerint össze is omolhat a magyar gazdaság!

A mozgalom eredményessége esetén abban bízunk, hogy a szétszakadt magyar családok ismét egyesülhetnek a hazánkban, visszatérnek a szakemberek, mert már itthon is megtalálják a boldogulásukat.

Ne legyetek szkeptikusok! Ne hallgassatok azokra, akik különféle kifogásokkal ellenzik, hanem cselekedjetek, kattintsatok párat és szavazzatok!

Szavazzatok Ti is külföldön dolgozó magyarok! Próbáljuk megteremteni azt, hogy ne csak Interneten keresztül beszéljetek csalédotokkal, hanem itthon, a saját házatokban! Mert az ellenzői között sok olyan van, akinek megvan már az egzisztenciája, aki másodállásban pl: méhészkedik, és onnan van a fő jövedelme. Ők könnyen félrevezethetik az embereket a hamis szólamaikkal ! (Tisztelet a becsületes méhészeknek, de nevezhetnék más foglalkozást is.) Mert nekik semmi nem drága,csak félnek attól, hogy többet kell fizetni a dolgozónak! 

Kérek mindenkit, hogy kattintson párat és szavazzon! Mert ez mindenkinek az érdeke!

 

https://www.berunio.hu/

 

Hofekker

vissza